Over Ons

Bij Principle Real Estate is uw woning in goede handen

Principle Real Estate is een toonaangevende verhuurorganisatie voor eigenaren met woningen in de Randstad. Wij hebben het laatste decennium een groot en solide netwerk opgebouwd bestaande uit internationale bedrijven, verhuurwebsites en partnermakelaars.

Principle Real Estate onderhoudt met hulp van haar partners nauw contact met HR afdelingen en relocation kantoren. Door de professionele woningpresentatie en het wijdverspreide aanbod zijn er veel makelaars die graag met ons samenwerken. Wij verhuren gestoffeerde of gemeubileerde huurwoningen snel en professioneel. Zo’n 80% van onze woningen wordt verhuurd aan expats en een groeiend aandeel bestaat uit hoogopgeleide Nederlanders.

Wij hebben een gespecialiseerde online marketing afdeling. Als u via Principle Real Estate uw woning verhuurt, dan zorgen wij dat uw woning te vinden is op 11 expat gerelateerde websites en 15 Nederlandse verhuurwebsites. Daarnaast promoten we alle woningen ook via social media. Uw woning wordt optimaal gepresenteerd, volgens de laatste technieken. Indien u dat fijn vindt, dan houden we u op de hoogte van de bezichtigingen die u heeft gehad in uw woning door middel van een korte email met feedback van de geïnteresseerde.

Principle Real Estate heeft een kantoor in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. We hechten de grootste waarde aan optimale bereikbaarheid. Vandaar ons locatie onafhankelijk 085-nummer: 085 273 67 30. U kunt ons uiteraard ook bereiken per e-mail.

Wij zijn de expat-verhuurspecialist en zorgen ervoor dat u een maximaal rendement kunt realiseren op uw huurwoning.

Ons team staat voor u klaar

Ashna Ramgoelam
Team Manager
Ashna is geboren en getogen in de bruisende hoofdstad van Suriname, Paramaribo. Toen ze nog maar 17 jaar oud was, verhuisde ze naar Nederland om Makelaardij en Vastgoed te studeren in Amsterdam. De stad Amsterdam heeft Ashna betoverd en ze woont hier sindsdien. Ze werkt al voor meer dan 11 jaar in het onroerend goed.
Keywan Zahrai
Verhuurmakelaar
Keywan besloot na zijn studie Marketing & Communicatie in Leiden de wereld te gaan verkennen. Hij verbleef een paar maanden in Azië waar hij zijn passie voor surfen kon uitoefenen. Na terugkomst besloot Keywan opnieuw te gaan studeren en is succesvol afgestudeerd aan de opleiding Bouwmanagement & Vastgoed. Keywan heeft onlangs zijn plek gevonden bij Principle Real Estate waar hij helemaal tot zijn recht komt in deze dynamische en afwisselende werkomgeving.
Babette Verhoef
Verhuurmakelaar
Als geboren Amsterdamse kent Babette de stad van haver tot gort. Haar passie voor woningen komt goed tot zijn recht in haar werkzaamheden als verhuurmakelaar bij Principle Real Estate, maar ook in het inrichten van woningen voor de verhuurmarkt. Haar werktitel omschrijft ze het liefst als Wooncoach, aangezien de uitdaging er voor haar vooral in ligt om de perfecte match te maken tussen huurder en woning, en huurder en verhuurder.
Daisy Awadalla
Assistant Portfolio Manager
Daisy werkt sinds begin 2017 bij Principle Real Estate. Daisy heeft rechten & criminologie gestudeerd en heeft op meerdere grote advocatenkantoren gewerkt. Zij is een energieke en creatieve dame die lef en gezond verstand graag combineert. Haar Egyptische vader en Nederlandse moeder hebben haar een multiculturele opvoeding gegeven. Daardoor is zij als geen ander in staat om te schakelen tussen culturen. Met haar innemende persoonlijkheid en enthousiasme is ze helemaal op haar plaats bij Principle Real Estate.
Erik van Nassau
Financial Administrator
Erik is zeer nauwkeurig en geduldig, en daarom helemaal op zijn plek tussen de cijfers op de financiën afdeling van Principle Real Estate. Hij verhuisde vanuit Zeeland naar de drukke Randstad voor zijn Franse vriendin. Regelmatig vertrekken ze nog naar het prachtige Frankrijk voor een goed glas wijn. Werken in het centrum van Amsterdam vindt Erik hartstikke leuk, maar na een lange werkdag zoekt hij het rustigere Zaandam op.

Associate member of the ARPN